FEDERATIA CULTIVATORILOR DE SFECLA DE ZAHAR DIN ROMANIA


From Farm To Fork!

PATRONATUL ZAHARULUI

DIN ROMANIA

July 30, 2022


Categorii:

TOP 20 MĂRCI DE CIOCOLATĂ

TOP 20 Mărci de ciocolată, clasate în ordine crescătoare

De Molly Delmore

 

Cutie de ciocolată artistică, ciocolată Monsoon

Dacă aveți gust pentru ceva dulce, sunt șansele că mărcile de ciocolată să fie în dreptul radarului dvs.  Și dacă sunteți de acord că ciocolata ar putea fi a opta minune a lumii, atunci continuați să citiți.

Conform revistei Insider, industria ciocolatei este o afacere de peste 100 de miliarde de dolari, iar pentru a menține această afacere în viață este nevoie de o mulțime de boabe de cacao. Potrivit Asociației Naționale a Cofetariilor, este nevoie de 400 de boabe de cacao pentru a face doar un kilogram de ciocolată – iar un arbore de cacao produce, în medie, aproximativ 2.500 de boabe pe an, sau aproximativ șase kilograme de ciocolată. Pentru a pune acest lucru în context, numai pentru Ziua Îndrăgostiților, aproximativ 58 de milioane de lire sterline de ciocolată sunt vândute în fiecare an (via Good Housekeeping).

În ceea ce privește producătorii de ciocolată, ca și în cazul oricărui produs alimentar, unele mărci se urcă în top, în timp ce altele nu se ridică la înălțimea hype-ului. Testerii noștri de gust Tasting Table au început să guste 20 de mărci de ciocolată cu scopul final de a le clasifica de la mic, la mare.

Noi fiind autoproclamați fanatici ai ciocolatei, am găsit atât de multe mărci bune, încât a fost cu adevărat o provocare să organizăm un clasament. Dar am făcut-o, așa că luați un pahar de lapte, o ceașcă de ceai sau orice băutură vi se potrivește (și se potrivește cu ciocolata, desigur) și pregătiți-vă pentru niște delicii serioase.

 

  Pachete de ciocolată Esthechoc  

20. Esthechoc

Potrivit Esthechoc, un exterior sănătos începe din interior. Suntem cu siguranță de acord cu această afirmație, așa că ne-am scufundat în ciocolată pentru a vedea dacă învelișul ei estetic avea în interior deliciul care să se potrivească. Gândiți-vă la Esthechoc ca la un supliment alimentar realizat din 72,6% ciocolată neagră. Cu cât ciocolata este mai neagră și sunt mai puțini aditivi, cu atât ciocolata este mai sănătoasă și, prin urmare, mai bună pentru sănătatea ta generală. Este confirmat că această ciocolată te va face cu siguranță să te simți bine și nu te va lăsa cu post-gustul dulce care vine odată cu ciocolata mult prea îndulcită.

În timp ce site-ul Esthechoc afirmă toate beneficiile pozitive ale consumului de ciocolată, inclusiv sprijinul pentru metabolismul pielii și antioxidanții, suntem cel mai preocupați de gustul produselor. Deci este ciocolata și pentru frumusețe și pentru delicii? În opinia noastră, nu. În comparație cu celelalte mărci de ciocolată de pe această listă, Esthechoc a ratat nota pentru noi. Această ciocolată a avut un gust mai sănătos, dar nu a fost prima ciocolată la care să ne întoarcem dacă ne-am îndepărtat câteva secunde.

 

 Batoane de ciocolată Whittaker's  

 1. Whittaker’s .

Următorul nume pe lista noastră este Whittaker's . Whittaker's Chocolate, o afacere de familie din Noua Zeelandă. Whittaker aduce boabele din Ghana, care odată recoltate, mai au nevoie de  aproximativ 80 de zile pentru a călători din Africa de Vest la Porirua; acolo, producătorul de ciocolată prăjește singur boabele.

Obiectivul principal al lui Whittaker este producerea de ciocolată fără ulei de palmier și apreciem și știm că ciocolata pe care o consumăm are ingrediente de calitate și a fost creată în mod responsabil. A face ciocolată nu este deloc o  sarcină simplă și nici una care ar trebui grăbită. Whittaker's ia toate măsurile de precauție pentru a asigura de fiecare dată un rezultat de de înaltă calitate și ociocolată delicioasă.

La fel ca majoritatea lucrurilor, totuși, ciocolata de înaltă calitate nu este ieftină. Whittaker's este cunoscută pentru că este o marcă de bomboane de ultimă generație, una care este adesea importată - un alt motiv pentru care costă mai mult. Acestea fiind spuse, gustul merită prețul dacă ești capabil să-l atingi. Singurul motiv pentru care Whittaker a ajuns mai jos pe lista noastră se datorează prețului de expediere pentru consumatorii din afara Australiei sau Noii Zeelande.

 

  Ciocolată Cadbury  

 1. Cadbury

Cadbury a început să producă ciocolată în urmă cu peste 200 de ani și continuă să inventeze și să inspire industria de astăzi. Iubitorii de ciocolată apreciază „Cocoa Life” de la Cadbury, care este utilizarea de către companie de cacao 100% din surse durabile în produsele sale Cadbury Dairy Milk – o practică pe care Cadbury și-a propus să o introducă tuturor produselor sale până în 2025. Este posibil să recunoașteți numele Cadbury din reclamele sale populare de Paști care evidențiază faimoasele ouă Cadbury Creme.

Acest produs conține o coajă de ciocolată cu lapte cu un centru moale de fondant care se topește în gură. În timp ce acest produs de ciocolată Cadbury este de top, mai ales în timpul primăverii, celelalte oferte Cadbury nu ne-au uimit în special papilele gustative. Anterior, aceste ouă erau disponibile numai în perioada Paștilor, dar acum sunt disponibile pentru cumpărare pe tot parcursul anului. Deși credem că ouăle Cadbury Creme Eggs sunt destul de delicioase, celelalte produse nu se compară cu ele în testul nostru de gust. Avem impresia că alte mărci de ciocolată sunt mai gustoase și accesibile, de unde clasarea pe o poziție inferioară pentru marca Cadbury.

 

 Cutie de ciocolată Russell Stover  

 1. Russell Stover

Russell Stover este o favorită a americanilor din 1923. Este cunoscută pentru cutiile sale de ciocolată asortate care cresc în popularitate în preajma  sărbătorilor, cum ar fi de Ziua Îndrăgostiților, deoarece fac cadouri de care oricine se va bucura. Distracția de a primi una dintre aceste cutii este să ghiciți ce umplutură conține fiecare bomboană de ciocolată. Cele mai obișnuite umpluturi sunt cremele dulci, cum ar fi vanilia sau zmeura, caramelele , nuga și ciorchinii crocanți de nuci acoperite cu lapte sau ciocolată neagră.

În general, simțim că Russell Stover este în regulă. Umpluturile sunt puțin prea dulci, după părerea noastră, și sunt acoperite de un strat subțire de ciocolată. În plus, aromele au gust puțin artificial; cu toate acestea, se pare că nu ne putem opri din mâncat odată ce începem.

Acest brand nu țipă în ciocolate de lux, dar sunt un cadou binevenit. Un lucru pe care îl putem aprecia la Russel Stover este oferta extinsă de produse, inclusiv o gamă largă de opțiuni de ciocolată fără zahăr. Nu le-am încercat încă, dar suntem interesați.

 

 Ciocolată  și  bomboane  Nestlé

 1. Nestlé

Motto-ul mărcii Nestlé este „Mâncare bună, viață bună”; acesta este ceva ce putem pune deoparte. Nu numai că Nestlé este o marcă populară de ciocolată,  dar este și una dintre cele mai mari distribuitoare de alimente din lume. Portofoliul extins de mărci Nestlé include totul, de la alimente pentru bebeluși și sticle de apă până la cafea, cereale și produse de îngrijire a animalelor de  companie. Compania se angajează chiar și în îngrijirea sănătății, nutriție și  servicii alimentare.

Având în vedere scopul acestui top, totuși, suntem în mod evident cel mai interesați de produsele de ciocolată Nestlé. Popularitatea ciocolatelor Nestlé poate fi atribuită calității lor bune și prețurilor moderate. Compania multi-industrială elvețiană a fost fondată în 1866 de Henri Nestlé și de atunci a devenit una dintre cele mai populare mărci de ciocolată din lume.

În Statele Unite, cele mai populare batoane de ciocolată de la Nestlé sunt Butterfinger și Toll House Cookie Dough. În timp ce Butterfinger's crocant îl diferențiază de alte batoane de ciocolată, dulceața incredibilă și aromele artificiale au contribuit la scorul nostru mai scăzut. Aceste batoane și alte produse Nestlé sunt delicioase, dar nu sunt făcute cu cea mai bună ciocolată din lume.

 

Baton de ciocolată Dove  

 1. Dove

Următoarea noastră marcă de ciocolată, Dove, este o marcă de ciocolată americană care a debutat în 1939 Chicago, iar batonul de înghețată Dove Bar, în 1956. În prezent, marca oferă o gamă largă de ciocolate, bomboane și înghețate (batoane și cornete). Ambalajul și brandingul Dove dau o senzație sexy și de dorit, făcându-vă să vă răsfățați cu produsele sale de ciocolată,  netedă și mătăsoasă. Colecția Dove Promises vine ambalată individual în ciocolată cu lapte sau neagră, iar fiecare bucată are cu un citat în interiorul ambalajului din folie. Aceasta este o notă personală drăguță, care se simte mai înalt și mai inspirat decât, să zicem, o aromă de prăjituri.

Marketingul lui Dove oferă cu siguranță o senzație de lux, așa că avem așteptări mari în cadrul testului nostru de gust al ciocolatelor. Părerea noastră? Brandul este la înălțimea hype-ului; nu este exagerat de dulce și are un gust neted, așa cum spune învelișul. Aceste ciocolate și batoane individuale au o consistență care se topește în gură. O singură mușcătură și ești transportat într-un paradis cu lapte sau ciocolată neagră.

 

Ciocolate Ritter Sport  

 1. Ritter Sport

Descoperă cele mai colorate ciocolate cu Ritter Sport. Fiecare ciocolată vine într-un ambalaj vibrant, astfel încât să puteți gusta curcubeul și nu, noi nu mâncăm Skittles aici. Marca se mândrește cu utilizarea celor mai bune ingrediente în ciocolata sa, cum ar fi biscuiți întregi, alune crocante, căpșuni dulci, lapte alpin, marțipan fin sau cel mai bun rom jamaican.

Apreciem modul în care marca acordă atenție ingredientelor și folosește doar trei până la patru ingrediente în fiecare ciocolată.

Cacaoa din fiecare baton provine din Ghana, Nicaragua sau Peru și este 100% certificată pentru durabilitate. Ne place Ritter Sport pentru diversitatea sa în ambalajele de ciocolată, ingredientele de calitate și opțiunile vegane. Ne trezim în continuare că ne întoarcem pentru mai mult și că încercăm fiecare culoare. Per total, Ritter Sport face ciocolate foarte delicioase, cremoase. Preferatul nostru ar trebui să fie alunele întregi întunecate. Chiar dacă ne aventurăm spre clasici, acest baton pare plin de grăunțe de sticlă și se simte ca și cum ai mânca o mână de nuci fanteziste acoperite cu ciocolată.

 

Ciocolata Duc d'O  

 1. Duc d'O

Marca Duc d'O a fost fondată în 1983 de Hendrik Verhelst, un fost comerciant  de cherestea. Dacă sunteți în căutarea pentru ciocolată belgiană făcută cu cele mai bune ingrediente, nu căutați mai departe de Duc d'O. Duc d'O oferă astăzi un sortiment de ciocolate rafinate, cum ar fi trufe cu fulgi, praline asortate, tablete cu mousse și scoici. Totuși, compania s-a concentrat, în timpul fondării sale, pe trufele de ciocolată, așa că ne-am îndreptat direct spre trufe.

Ca parte a testului nostru de gust, am încercat trufele în fulgi și am aflat că nu există două trufe Duc d'O la fel. Acest lucru se datorează procesului companiei de producere a ciocolatei. Spuma de ciocolată ușoară călătorește printr-un pat mare de fulgi de ciocolată și, pe măsură ce se întâmplă acest lucru, trufele sunt acoperite cu așchii de ciocolată belgiană, creând un răsfăț unic și delicios. Există peste o duzină de arome de trufe de încercat și fiecare este cremoasă, lăptoasă și delicioasă. Pentru mai multe arome în fiecare cutie, cumpărați una din cutiile cu diverse sortimente; nu veți fi dezamăgiți.

 

  Ciocolată Scharffen Berger  

 1. Scharffen Berger

Scharffen Berger a revoluționat industria ciocolatei în 1996, fiind primul producător de ciocolată artizanal din America. Compania a fost fondată de cunoscătorul de ciocolată Robert Steinberg și vinificatorul John Scharffenberger.

După diagnosticarea lui Steinberg cu leucemie, acesta a decis să se dedice pasiunii sale pentru mâncarea fină, îndreptându-și atenția către fabricarea ciocolatei. Hershey a achiziționat marca în 2005, dar Scharffen Berger a revenit ulterior în proprietate privată în 2020. Scharffen Berger continuă să  călătorească în lume pentru a-și procura cea mai bună cacao pentru produsele  sale. Și produsele sale sunt fabricate în America până astăzi.

Scharffen Berger vinde ciocolată de copt și batoane de ciocolată, care diferă de multe dintre celelalte mărci de pe lista noastră. În scopuri de gătit, marca vinde  pudră de cacao neîndulcită cu ciocolată neagră, diverse bucăți pentru copt și batoane. Ciocolata sa de gătit de înaltă calitate a schimbat jocul pentru brutarii  din America. În plus, am testat batoanele obișnuite de ciocolată și ne-am răsfățat cu aromele lor bogate și cremoase. Am aflat și am apreciat că batoanele Scharffen Berger au un conținut mai mare de cacao decât alte mărci.

 

    Kinder piñata și ciocolată         

 1. Kinder

Brandul Kinder a început în 1968 într-un mic oraș italian, dar de atunci a devenit un fenomen global. După ce a fost disponibil doar în orașele europene, mai recent, Kinder a început să producă ciocolate pentru a fi vândute în Statele Unite. Kinder este specializată în a atrage atenția copiilor iubitori de ciocolată. Vinde un ou gol de ciocolată de bună calitate, cu o surpriză în interior; o jumătate de ou conține creme dulci cu lapte și aromă de napolitană umplute cu cremă de cacao, în timp ce cealaltă conține o jucărie surpriză. Deși aceste  ouă nu sunt singurele produse de ciocolată pe care Kinder le vinde, ele au câștigat o popularitate extremă a mărcii în rândul publicului mai tânăr. Pentru iubitorii de ciocolată de toate vârstele, Kinder creează Kinder Bueno, care împărtășește propria sa surpriză. Sub suprafața ciocolatei cu lapte, papilele tale vor fi surprinse cu o napolitană crocantă umplută cu o umplutură cremoasă de alune. Apoi întregul baton este acoperit și stropit cu ciocolată neagră. Aceste batoane sunt incredibil de satisfăcătoare, dar sunt cam ușoare.

 

  Cana plină cu  M&M's

 1. Mars

Mars există de peste 100 de ani și, la fel ca alte companii puternice precum Nestlé, Mars produce o mare varietate de produse, de la îngrijirea animalelor de companie și bomboane până la alimente și nutriție. Mars produce mărci de bomboane precum M&M's, Snickers, 3 Musketeers și MilkyWay.

În scopul acestui articol, am deschis o pungă din primul nume de dragul „cercetarii”. M&M's -urile sunt, fără îndoială, un favorit al mulțimii și nu puteți învinovăți pe nimeni. Punga clasică vorbește de la sine și este răsfățul sau  gustarea perfectă dacă vrei câteva bomboane mici. Unul dintre serviciile unice pe care M&M's le oferă este că vă permite să comandați pungi specifice culorii și chiar să le personalizați cu un mesaj sau numele dvs. Totuși, cel mai mare motiv pentru care nu am clasat Mars și bomboanele corespunzătoare sale mai sus pe listă se datorează calității. Deși nu este nimic în neregulă cu niciunul dintre produse, în special cu M&M's, pur și simplu nu obținem acel gust de ciocolată de lux cu ciocolata Mars. Din acest motiv, am plasat Mars în mijlocul listei, la numărul 10.

 

Cutie de ciocolată Guylian  

 1. Guylian.

Fondatorii ciocolatei Guylian au creat Guylian Sea Shells pentru a sărbători dragostea și ciocolata. Fondatorul Guy Foubert a fost un ciocolatier belgian pasionat, apoi a cunoscut-o pe veșnic fata Liliane, care a ajutat la proiectarea exteriorului strălucitor și a formelor delicat sculptate. Și-au combinat numele pentru a crea Guylian și peste 80 de ani mai târziu, marca este una dintre cele mai bine vândute mărci de ciocolată la cutie din lume, disponibilă în 120 de țări diferite.

Toate ciocolatele Guylian sunt produse și astăzi în Belgia. Pe lângă celebrele scoici, Guylian produce și trufe și ciocolată fără zahăr adăugat, în arome precum Cafea Cardamom sau Caramel Ananas. Apreciem diversitatea acestor ciocolate, gusturile unice și aromele pe care le fabrică Guylian. Cunoscută ca fiind ciocolata preferată a Belgiei, putem fi de acord că aceste ciocolate sunt de înaltă calitate și extrem de delicioase. Natura cremoasă și garnitura cu stropire a trufelor le-au făcut cu adevărat irezistibile.

 

  Cutie de ciocolată Jacques Genin  

 1. Jacques Genin

Jacques Genin este cunoscut drept unul dintre cele mai bune topitori de ciocolată din lume și lucrează în atelierul său din Paris. În timp ce Jacques Genin fabrică unele dintre cele mai delicioase ciocolate din Paris, el este, de asemenea, cunoscut pentru realizarea de caramele delicioase și de pateuri de fructe. Dacă sunteți în căutarea ultimelor dulciuri franțuzești, Jacques Genin pune ștacheta la înălțime.  

Jacques Genin este găzduii  în cele mai bune hoteluri și restaurante franceze cu delicatesele sale cremoase. La intrarea în magazin, se simte mai mult ca un magazin de bijuterii scumpe decât un magazin de ciocolată. Această atmosferă leagă într-adevăr estetica ciocolatei de lux.

Când vine vorba de ciocolată, nu numai că ne-am simțit fabulos în timp ce le consumam, dar și gustul se potrivește cu atmosfera pe care o simți în magazin. Ciocolata se topește în gură și oferă cantitatea perfectă de dulceață. Deși este mai scumpă, ciocolata merită fiecare bănuț. Puteți cumpăra din magazin dacă vă aventurați în Franța sau puteți ridica unul din micile loturi  disponibile pentru comenzile online.

 

Ciocolate Milka și Oreos

 1. Milka

Următorul brand pe lista noastră de mărci de ciocolată este Milka, una dintre cele mai populare mărci de ciocolată din Europa. În ultimii 120 de ani (și mai mult), fiecare produs de ciocolată Milka a fost făcut cu lapte alpin real 100% - acesta este motivul texturii sale incredibil de cremoase.

Milka oferă o varietate de arome de batoane de ciocolată, inclusiv lapte alpin și batoane făcute cu alune de pădure, ciocolată albă sau Oreo. Pentru iubitorii noștri de alune, Milka Noisette este de netăgăduit  definiția unui baton de  ciocolată care se topește în gură. Acest baton îmbină ciocolata moale cu lapte 100% alpin și o aromă puternică de alune. Deși nu ne putem sătura de ofertele de ciocolată cu lapte de la Milka, soiurile de ciocolată neagră au rămas puțin in spate la testul nostru de gust. Cel mai important lucru de remarcat este că ciocolata acestui brand se savurează cel mai bine într-o țară europeană. Deși puteți comanda online, am auzit că dacă îl primiți expediat din Statele Unite, calitatea și gustul nu inving călătoria peste ocean.

 

 Piramida Toblerone  

 1. Toblerone

Elvețienii știu să facă ciocolată de înaltă calitate, iar Toblerone nu face excepție. Toblerone și-a primit numele de la numele de familie al fondatorului Tobler și de la cuvântul italian pentru nugat, „torrone”. O combinație de arome de nuga de miere și migdale amestecată cu ciocolată îl deosebește pe Toblerone de alte mărci de ciocolată, ajutându-l să crească în popularitate în toată Europa.

Batonul Toblerone este cel mai bine vândut produs al companiei de când a fost introdus în urmă cu peste 100 de ani. În timp ce se spune că celebrele vârfuri ale bomboanelor imită Matterhornul Elveției, o altă poveste persistă. Potrivit Culture Trip, forma triunghiulară a fost de fapt inspirată de un musical pe care viitorul ciocolatier Jean Tobler l-a văzut când era tânăr; dansatorii și forma triunghiulară pe care o formau au făcut impresie. Pe lângă aroma sa dinamică și unică, apreciem prețul accesibil al ciocolatei Toblerone. Acest brand demonstrează că ciocolata de înaltă calitate nu trebuie să fie întotdeauna scumpă. În plus, spre deosebire de alte mărci străine de ciocolată, recenziile  din SUA laudă calitatea produsului . Sfat profesionist: țineți batoanele Toblerone în congelator pentru a vă bucura de o ciocolată rece, delicioasă.

 

   Cutie cu ciocolată Godiva  

 1. Godiva

Godiva oferă ciocolate premium la un preț destul de rezonabil, având în vedere calitatea. Deși la prețuri accesibile, pachetele sale învelite în aur și legate cu panglici radiază lux, iar fiecare cutie conține ciocolată de înaltă calitate. Brandul belgian a început în 1926, iar astăzi echipa globală de bucătari și ciocolatieri păstrează tradiția vie; Godiva este acum disponibil în peste 80 de țări.

Spre deosebire de alte mărci de ciocolată care au un gust neautentic, credem că ciocolata Godiva este cantitatea perfectă de dulce și cremoasă. Marca folosește ingrediente premium, așa că nu vă veți face niciodată griji că ciocolatele sale au un gust fals, doar ciocolată și trufe bogate și satisfăcătoare, fără conservanți adăugați.

În timp ce ciocolatele Godiva pot costa mai mult decât alte mărci pe care le-am subliniat până acum, calitatea merită prețul. Dacă doriți să gustați Godiva fără prețul mare, totuși, ei fac cutii mai mici și ciocolată ambalate individual pentru ca toți să se bucure. Cu siguranță, acest brand merită să fie gustat cu o ocazie potrivită.

 

  Pătrățele de ciocolată Ghirardelli

 1. Ghirardelli

În anul 1849, Domingo Ghirardelli a navigat în America și a deschis un magazin în San Francisco, la colțul dintre Broadway și Battery; trei ani mai târziu, a deschis un al doilea magazin în oraș, o cofetărie numită Ghirardely & Girard,  precursorul celebrei Ghirardelli Chocolate Company.

Când vine vorba de varietate, Ghirardelli oferă totul. În funcție de preferința dvs. pentru gustul dulce, marca începe cu batoanele cu ciocolată cu lapte standard și crește încet procentul de ciocolată cu 60% ciocolată,  până la 92% cacao. În timpul testului  nostru de gust Ghirardelli, am știut de la prima mușcătură că marca va fi în fruntea clasamentului nostru. Ciocolata nu este prea moale sau zaharoasa si oferă cantitatea potrivită de dulceață si de crocant.

Batoanele Ghirardelli au o rezistență solidă când le spargi, lucru pe care îl putem aprecia. Pe lângă batoanele de ciocolată, Ghirardelli câștigă și la secțiunea de amestecuri de gătit și ciocolată caldă. Am putea petrece toată ziua testând fiecare produs oferit de Ghirardelli, dar ai încredere în noi când spunem că Ghirardelli își cunoaște ciocolata.   

 

  Baton Hershey's  

 1. Hershey's

Dacă știi ceva despre ciocolată, atunci știi numele Hershey. Hershey's există de 125 de ani, creând ciocolatele tale preferate, cum ar fi batoanele de ciocolată Hershey's și cupele cu unt de arahide Reese's. Astăzi, Hershey este o umbrelă pentru peste 90 de mărci și produse, inclusiv dulciuri, mentă și gustări, dar vom rămâne cu discutarea celor mai bune oferte de ciocolată ale companiei pentru acest articol.

 Ne place un bar Hershey's pentru că este constant excelent și delicios de dulce. Hershey oferă foarte multe varietăți de ciocolată, în orice formă și dimensiune - de la Reese's  și  Krackle  la  Almond Joy.  În plus, Hershey vine să  se joace cu ciocolată de sezon și cutii cărora nu le putem rezista atunci când vine vreo vacanță. În orice zi a săptămânii, găsim un produs de ciocolată Hershey's care ne poate reduce pofta de dulce și poate face orice gustare de după masă puțin mai dulce. Ambalajul produselor Hershey nu este nici elegant, nici auriu, dar nimic nu satisface la fel de bine ca un baton Hershey.

 

  Cutie La Maison du Chocolat  

 1. La Maison du Chocolat

Ciocolatierul vizionar Robert Linx a creat La Maison du Chocolat în 1977. La Maison du Chocolat fabrică astăzi ciocolată cu un gust unic și un fler ridicat. Marca aprovizionează și face ciocolată folosind cacao rară și pură printr-un proces incredibil de fabricare a ciocolatei: Toate ciocolatele sunt realizate manual în afara Parisului, cu precizie și grijă extreme. Apreciem timpul și efortul pe care marca le depune în fiecare bucată pătrată de ciocolată.

La Maison du Chocolat este una dintre mărcile mai luxoase pe care le-am clasat în lista noastră de mărci de ciocolată. Dacă sunteți vreodată în căutarea unui cadou mai sofisticat, nu căutați mai departe de cutia de ciocolată de la La Maison du Chocolat. Indiferent de combinația de arome, fie că este infuzată cu fructe sau nuci, complexitatea și aroma ciocolatei în sine încă strălucește. Deși este un cadou mai luxos și vine cu un preț mai mare, compania oferă și cutii mici, astfel încât să vă puteți simți în continuare ca ofamilie regală în timp ce vă bucurați de La Maison du Chocolat.

 

 Piese de ciocolată Lindt  

 1. Lindt

 Câștigătorul  aurului în clasamentul nostru cu 20 de mărci de ciocolată este Lindt Chocolate. Brandul perfecționează ciocolata de peste 170 de ani. Potrivit lui Lindt, în spatele fiecărei creații de ciocolată Lindt se află un maestru ciocolatier pasionat și priceput. Acești ciocolatieri provin din întreaga lume și ajută la menținerea produselor Lindt inovatoare și interesante.

Trufele Lindt Lindor sunt cel mai cunoscut produs al companiei. Aceste trufe sunt definiția netedei și oferă cantitatea perfectă de umplutură de ciocolată la fiecare mușcătură. Posibilitățile de aromă sunt nesfârșite, dar unele dintre preferatele noastre sunt ciocolata cu lapte originală, ciocolata neagră și ciocolata cu lapte cu sare de mare.

Ciocolatele de la Lindt au un gust incredibil de de înaltă calitate, cremoase și delicioase, așa că nu este un secret că marca ne-a ocupat locul 1. Ne place gustul, fără îndoială, și simțim că nu puteți greși niciodată luând o pungă de trufe Lindt Lindor sau un baton de ciocolată Lindt Excellence. Lindt a oferit excelență tuturor simțurilor noastre.

 

                                         

………………………………………………………

Articolul original:

Chocolate Brands, Ranked Worst To Best

By Molly Delmore/March 4, 2022  

https://www.tastingtable.com/788370/chocolate-brands-ranked-worst-to-best/